2020. nov 29.

Szép új világ

írta: Royaliver
Szép új világ

Egy rendhagyó blogbejegyzés

The Hong Kong crisis and the new world order - BBC News

forrás: bbc.com

Nekem szép gyerekkorom volt. Azt is elmondhatom, hogy nekem még volt gyerekkorom. Sok játékkal, nevetéssel és mozgással. Tudom, hogy sokszor egy két lábon járó közhelygyűjtemény vagyok, de a dolgok abban az időben még tényleg működtek. Még akkor is, ha akkoriban a frizurák nevetségesek, a színes öltönyök borzalmasak, a televízió műsora unalmas és a háború meg hideg volt. Tudom, hogy ma kedvelt szokás fikázni a 80-as éveket, pedig valószínűleg az volt az utolsó korszak, amikor még volt valamennyi valóságtartalma a híreknek, amikor még valamennyire szabadnak érezhette magát az átlagember és a központosított agymosás fokozata még minimumon volt tartva. Azokban az időkben még valóban volt az államnak az embereket támogató szerepe és az élelmiszereknek tápanyagtartalma. A rendőr még nyomozott és nem csak csekket írt, miközben az orvos gyógyított és nem csak a gyógyszermaffia betanított inasa volt.

The 100+ Best '80s New Wave Songs That Defined The Decade

forrás: ranker.com

Őszinte leszek Veled: Minden gyereket sajnálok, akinek napjainkban kell felnőnie, mert borzalmas világban kell majd leélnie az életét. Hiszen mára már a  gyermekkorban megkezdik az elme programozását, hogy mire az egyén eléri a megfelelő időt, addigra menthetetlenül függjön a rendszertől. Tudom, hogy sokan látják azt amit én, de a legtöbben sajnos képtelenek önmaguktól felébredni a számukra létrehozott éber kómából. Mert a többség munka után egyszerűen csak ül a televízió előtt és figyelmesen benyalja az "aperatif' törzs betanított színészeinek hazudozásait. És bizony ők azok akik az utolsó fillérjükön is márkahűen vásárolnak, és akik gondolkodás nélkül fogadják el a "választott" vezetőik lelkesítő beszédeit is.

10 Things People Believe About the Illuminati | HowStuffWorks

forrás: people.howstuffworks.com

Nem akarok én senkit bántani, nem ez a dolgom. A nagy többség eleve nem is alkalmas arra, hogy felébredjen. Náluk a hosszú ideje fennálló kondicionálás már annyira megtette a hatását, hogy életük minden mozzanata a "rendszer" imádatáról szól. Nekik már nincs saját akaratuk, nincs saját vágyuk. Arra vágynak, amit beléjük programoznak és boldogok attól, hogy biorobotként sodródhatnak végig az életükön. Jól elvannak azzal, hogy megbeszélhetik a politikai állásfoglalásukat, izgulhatnak valamilyen végtelen tv-sorozaton miközben várják majd életmentő védőoltást.
A többség azt sem látja, hogy a "választott sporttevékenysége" sem több egy kihívást nélkülöző, mechanikusan végrehajtható, primitíven egyszerű időtöltésnél. Meglepődtél? Pedig nincs ebben semmi különös. Ahogy a politikusok egyre primitívebb magyarázatokat adnak arra, hogy miért is egyre szarabb az életünk, vagy ahogy egyre primitívebb műsorokkal kötik le a figyelmünket úgy lesz elég az egyre primitívebb sportolás is nekünk. Csak vedd meg hozzá a drága kiegészítőket és fizesd a terembérletet. Ne gondolkozz! Nesze bazdmeg, egyél egy fehérjeszeletet!

Bodybuilding – THE MUSCLE BAKERY

forrás: themusclebakery.com

Nem biztos, hogy látod ami most körülötted történik! Nem biztos, hogy érzékeled amint a szabadságod utolsó darabkáitól is megszabadítanak. Lehet, hogy észre sem veszed, hogy az életed minden mozzanatát ellenőrzik és szabályozzák. És talán azokban a napokban, amikor mindezek a dolgok a végső fázisba lépnek nem biztos, hogy nekem a sportolásról, meg testmozgásról kell hogy beszéljek. Pedig DE! Mert az ébredés egyik feltétele, hogy megtanulj elszakadni a rendszertől és elméden túl a tested felett is önállóan gyakorolj uralmat. Számomra úgy tűnik, hogy a többség még ezekben a pillanatokban is teljesen vak a valósággal szemben. Az megvan a "Mágnás Miska" című filmből, amikor Miska megkérdezi, hogy " Mondd kérlek, te teljesen hülye vagy?" ? Én azért ilyen direkt módon nem tenném fel ezt a kérdést, de azért megengeded, hogy random módon kérdezzek Tőled mindenféléket?

Tényleg elhiszed, hogy a kormányod Téged képvisel és nem csak a multinacionális cégeket? Te tényleg elhiszed, hogy a multicégeket érdekli a TE és a családod sorsa és nemcsak minél drágábban próbálnak számodra eladni olyan dolgokat, amiket ők fillérekből állítanak elő? Tényleg elhiszed, hogy pár hónapja megjelent egy halálos vírus, amit bár rendesen ki sem tudnak mutatni, arra nemsokára lesz egy életedre veszélytelen, de hatásos vakcina? Tényleg elhiszed, hogy a maszkhasználat, a kijárási korlátozás és a vásárlási idősáv gátolja egy vírus terjedését? Tényleg elhiszed, hogy ha nem érintkezel más emberekkel azzal segítesz magadon és a családodon? Tényleg elhiszed, hogy a hivatalos étkezési ajánlásokkal egészséges és hosszú életet élhetsz? Tényleg elhiszed, hogy nem ezekben a pillanatokban mélyítik el azt a gazdasági válságot, amiben megsemmisítik a kisebb cégeket, szegényítik le a népességet, miközben ők még gazdagabbá válnak benne? 

Is Asking “Why” Wrong – My Little Corner of Life

forrás: mylittlecorneroflife.com

Mióta ezt a blogot elkezdtem írni, mindig egy dolgot akartam elérni. Gondolkodó embereknek akartam információt közölni sportról, mozgásról, egészségről és mindenről ami mélyebben húzódik meg a dolgok mögött. Ha csak felszínesen nézzük a dolgokat, akkor a mai fitnesz-ipar által generált valótlan problémák ellenében jelentem meg valódi megoldásokkal, de hiszem hogy ennél jóval többet is teszek. Ha megérted hogyan működik "kicsiben" maga a fitnesz-ipar, akkor megérted azt is ami ma "nagyban történik" a koronavírus körül. 
Nézzük először a fitnesz-ipart. Egyszerre generál egy igényt és kínál rá egy megoldást. Az igény egyszerű: Az ősidőkből genetikailag belénk van kódolva, hogy a fizikailag erősebb férfi kapja meg a jobb nőt, tehát a szaporodáshoz alapigény az izmosság és a sportosság. Az igény tehát alapvetően megvan. A fitnesz-ipar itt lép be és ezt az alapigényt rendesen felerősíti. Versenyeket szervez a kivételesen jól kinézőknek és szponzorálja a versenyzőket. Ezeken a versenyeken megjelenő hihetetlen fizikumú sportolók lesznek a követendő példák, akik már csak a fitnesz-ipar nevében nyilatkoznak. Tehát miután az igényt elmélyítették jött is rá a megoldás, a lehetetlenül drága edzőtermek- és legfőképpen a mindenféle táplálékkiegészítők képében. És hogy a táplálékkiegészítőktől senki nem néz ki úgy, mint egy szteroidokkal élő testépítő? Hát ki nem szarja le? Csak (mint már pár sorral feljebb írtam) vedd meg a drága kiegészítőket és fizesd a terembérletet. A generált igényekre lett egy fizetős megoldás. És ez a biznisz már évtizedek óta gombol le a gyanútlan sportolni vágyókról kimondhatatlan vagyonokat. Persze az igényt nagyon sok egyéb módszerrel is fenntartják. Filmekkel, magazinokkal és reklámokkal. És pontosan ezért mindig lesz egy új kiegészítő, egy új gép és egy új módszer. And show must go on!

Mr. Olympia | Best bodybuilder, Bodybuilding, Bodybuilding motivation

forrás:hu.pinterest.com

Mi történik ma a világban? Először is az, hogy a koronavírus mennyire veszélyes, esetleg mennyire halálos az itt most nem is lényeg. Gyanúsabb az, hogy éjjel nappal csak erről beszélnek. Már ennek kibaszott gyanúsnak kellene lennie mindenki számára, hiszen így működik maga a kondicionálás. Folyamatosan addig sulykolni valamit, amíg már mindenki elhiszi azt. Tehát generálnak egy igényt, miszerint túl kel élned egy halálos betegséget és majd elő is fognak rá állni egy megoldással. Azt a nyilvánvaló tényt, hogy a betegséget elkapók 99,9 %-a meggyógyul magától, igazán nem érdekes hangsúlyozni. Csak a betegséget megkapók- és az abban meghaltak számát. Mint ahogy azt sem, hogy az összes erőszakosan létrehozott intézkedés nagyjából semmit nem jelent egy járvány terjedésének szempontjából. Azt meg pláne nem, hogy a KSH szerint a járvány előtt többen haltak meg, mint a "halálos járvány" ideje alatt. Ezek mind nem számítanak. Csak, hogy járvány van és megoldás kell rá. Mert látod Kínában már legyőzték a járványt. Méghozzá nagyszerűen, orwelli-módon. Ott a járvány megfékezésének indokával a lakosságot folyamatosan megfigyelik, nyilvántartják, osztályozzák. Aki a rendszer ellensége azt meg ellehetetlenítik. 

Why Orwell's 1984 could be about Now

forrás: en.annabaa.org

Ismétlem az hogy ez az aktuális betegség a felénk mutatott módon létezik-e, vagy sem az egészen egyszerűen mellékes. Ha nem lesz a koronavírus elég, majd létrehoznak egy még halálosabb vírust valamelyik biofegyver-laboratóriumban. Viszont mára végre a technológia eljutott abba fázisba, hogy az embereket akartuk ellenére mindenféle módon meg lehet figyelni, szabályozni  és irányítani. Addig tartják majd félelemben a lakosságot, amíg azok a biztonságuk érdekében teljesen le nem mondanak majd a maradék szabadságukról is, és örömmel fognak elfogadni mindent amit számukra megoldásként kínálnak. Igény és megoldás. Mindig is így működött. Kérdés csak az, hogy amit megoldásként fognak kínálni a járvány álcája mögött, az mennyire fog fájni. Kezded már érteni?

New World Order | The Evil Wiki | Fandom

forrás: hevil.fandom.com

Tudom, hogy ez a bejegyzés most kicsit eltért a korábbiaktól, de mindenképpen szerettem volna kiírni magamból. Nem nagyon akarok a jövőben eltérni a blogom eredeti (egészség, erő, mozgás) mondanivalójától, ezt most inkább csak a "Jó tanácsok járvány idejére" című cikkem egyfajta kiegészítéseként írtam. Köszönöm, hogy végigolvastad gondolataimat! Kérlek írd le a komment szekcióban a saját álláspontodat! Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikkemet, akkor nézz szét a blogom egyéb tartalmai között is még több, edzéssel, sztáredzéssel kapcsolatos információért a testedzek.blog.hu -n és kövess az Instagramon / @testedzek.blog.hu1 / is!

Szólj hozzá