2019. már 21.

Miért is sportoljunk, avagy legyünk büszkék a középszerűségünkre?

írta: Royaliver
Miért is sportoljunk, avagy legyünk büszkék a középszerűségünkre?

Arnold Schwarzenegger áll Justin Bieber viaszmása előtt és kérdezi: "Ki ez a lány?" Pedig ma Bieber A férfi prototípusa! Az ügyeletes rosszfiú. Calvin Klein modell. Jóképű, izmos és széttetovált. A nők álma....Nem? Iránymutató a mai srácoknak, hogy hova lehet fejlődni, ha a komolyan veszed az edzést. Aha...

forrás: www.thecut.com

 

Az érem másik oldala az az agyon-kokszolt közeg aki a  mai edzőtermekben ténfereg. Az egész évben non-stop gyógyszerhasználók  népes tábora, akiknek semmi nem drága, csak izom legyen. Nem számít, hogy megy a haj, jön az impotencia. Nem számít, ha 40 évesen vége a dalnak. Végső soron az 50-es kar a koporsóban is szép...

forrás: www.life.hu

(Rich Piana közelmúltban elhunyt népszerű testépítő ikon. Piana nyíltan vállalta, hogy szteroid fogyasztó. Interjúiban és netes megjelenésiben is mindenkit próbált lebeszélni arról, hogy kövesse a példáját.)

Valóban egy férfi ma ennyiből választhat?  Eljár egy közeli edzőterembe heti háromszor és a fekvenyomó pad után kocog egy kicsit futópadon? Ez ma az erő? A sportosság? A férfiasság? Vagy csak a középszerűségre van esélyed?

25 éve emeltem fel életemben először súlyzót. 40 évesen álltam életemben először kézen. Minden edző-módszert láttam a Nautilus evezőpadtól a kettlebellekig. Edzettem maratoni futókkal ugyanúgy, mint street workoutosokkal. A legtöbb divat-diétát követtem/próbáltam, mielőtt kialakult volna a helyes étkezésem.

Blogomban szeretném körbejárni az edzés tudományát. Megmutatni, hogy mit tegyél ahhoz, hogyha nem egy öregedő, pocakosodó beteg testben akarsz élni. Körbejárom a módszereket és a várható eredményeket. Csak az edzőterem a megoldás? Vagy elég heti három alkalom kocogás, hogy jól érezd magad a bőrödben? Mitől megy le a pocak? Kell otthonra súlyzó? Kell vitamin? Fehérje?  Korfüggő a sport? Mit tegyél a végtelen útvesztőben? 

Mennyi időt szánj az idődből a sportra? Mennyi pénzt költs edzésre? Mire van szükséged: edzőterem bérletre, egy futócipőre, egy boxzsákra a pincében, vagy egy bordásfalra a nappalidban?

 

forrás: http://oneresult.com

Ha csak ránéz az ember az internetre, mindenre ott van a jó megoldás. Meg a rossz. Meg a csúf...

Van egyáltalán egyetemes igazság, ami mindenkire igaz? Remélem, hogy fogok tudni segíteni!

Tartsatok velem a blogomban,

Üdv.:

Roy

 

Szólj hozzá