2022. okt 24.

Öngyógyító képesség a maximumon

írta: Royaliver
Öngyógyító képesség a maximumon

A TB-500 peptid


Best Wolverine stories of all time | GamesRadar+

forrás: gamesradar.com

A Marvel képregényes univerzumának egyik legkeményebb arca mindig is "Rozsomák" volt (vagy ahogy a filmekben nevezték őt, a "Farkas"). Számomra is ez a figura volt az örök kedvenc, már egészen a kezdetektől fogva. Nyilván állati menő látni az agresszivitását meg a kézfejőből előugró borotvaéles pengéket, amik nem mellesleg egy elpusztíthatatlan fémből készültek, de mindent egybevetve igazából mindezek a dolgok eltörpülnek a karakter mutáns öngyógyító képessége mellett. Képzelj el egy testet, aminek olyan erős az immunrendszere, hogy semmilyen betegség nem fog rajta. Ami szinte bármilyen sérülésből azonnal képes regenerálódni. Sőt ami már a sérülés pillanatában elkezd gyógyulni. Képzelj el egy testet, ami olyan szinten képes regenerálódni, hogy az öregedési folyamatok szinte alig érintik. Na, ő lenne Rozsomák! Hát igen. Szép álom. Főleg manapság, amikor egy influenza szerű betegségre való hivatkozással leoltották a fél világot valami kísérleti szarral és ami után feltűnően sokaknál alakultak ki különböző típusú szívproblémák, ízületi gondok, nem múló izomfájdalmak és még daganatos megbetegedések is. De vajon létezik-e olyan kiegészítő, aminek a segítségével mellékhatások nélkül lehet elérni egy szuper regenerációt? Létezik!

Days of Future Past - Hugh Jackman IS The Wolverine Thread | Page 33 | The  SuperHeroHype Forums

forrás: superherohype.com

Javaslom, hogy amiket a következőkben fogsz olvasni, azt azért kezeld erős fenntartással!!! Tudod jól, hogy soha senkit nem buzdítottam semmilyen szer használatára és ezt továbbra sem teszem. Azt is el kell hogy mondjam, hogy a következőkben ismertetett készítménnyel (még) soha nem kerültem fizikai kapcsolatba, tehát soha nem használtam, nem alkalmaztam és nem is ismerek senkit aki ezt tette volna. Egy olyan szerről fogok írni, amit ugyan az underground gyúrósok talán jól ismernek, de érdekes módon a mindennapi gyógyászatban egyáltalán nem használnak. Sőt, a legtöbb gyártó fel is hívja a figyelmet arra, hogy a készítmény nem emberi használatra készült. (Erre azért van szükség, mert a meggyőző bizonyítékok ellenére sem kapott erre vonatkozó engedélyt az Egyesült Államok gyógyszer felügyeletétől.) Maga a szer gyakorlatilag tiltólistás szteroidnak minősül, annak ellenére, hogy semmilyen káros mellékhatással nem tudták összefüggésbe hozni. A következőkben leírt információkat a gyártó- és forgalmazó cégek honlapjáról és egyéb internetes forrásokból szereztem be.

 

tb 500 thymosin beta 4 áttekintése és eredményei

forrás: chadphila-org

 

Amit a TB-500-ról tudni érdemes

Csak a blogom olvasói között tucatnyi sportsérüléssel küzdő egyént ismerek. Egy ötvenen túli, rendszeres és kemény testedzést végző személy testében már számos olyan sérülés nyoma megtalálható, ami valószínűleg magától soha nem gyógyulna már meg. Befagyott váll, tönkrement csipő-gerinc-térd, megannyi kattogó ízület és részlegesen sérült ínszalag lehet a jutalma az edzéssel töltött hosszú éveknek. Csak 2019-ben több mint 460 000 embert érintett valamilyen edzéssel kapcsolatos sérülés, és ez a statisztika még csak nem is veszi figyelembe azokat az embereket, akik más módon sérültek meg.

Tehát ha Te is valamilyen sérülésből való felépülésre keresel megoldást, akkor arra a TB-500 elnevezésű peptidkészítmény lehet a válasz. Olvass tovább, ha többet szeretnél megtudni a TB-500 előnyeiről.

TB-500 áttekintés

 forrás: sarmguide-com

Mi az a TB-500?

A TB-500 egy olyan fehérje szintetikus peptidje, amely minden ember testében megtalálható. Magát a természetes fehérjét a csecsemőmirigy termeli és Thymosin Beta 4 néven ismert. Ez a fehérje felel a test öngyógyító képességéért. Peptideket alkalmaznak már a rákkezelések kifejlesztése során is, mivel segíthetnek a daganatok célzott elpusztításában, miközben minimális az egészséges szövetekre gyakorolt ​​mellékhatásuk. Regenerálja a szöveteket, eltávolítja a gyulladást és segíti a sejtek gyorsabb mozgását a szervezetben.

A TB-500 peptidet még az 1960-as években szintetizálták és valahol egészen tragikus, hogy bár közel 60 éve létezik a szer,  a mai naping nem alkalmazzák a humán gyógyászatban. Nem is létezik a TB-500-nak emberen végzett kutatása, mivel kifejezetten a lovak számára van fenntartvaNáluk arra használják, hogy megakadályozzák az összenövések kialakulását.

Hogyan működik a TB-500?

A TB-500 egy erős peptid, amely széles körben alkalmazható a szervezetben. Ezt a bioaktív vegyületet jellemzően injekcióval juttatják be szervezetbe azért, hogy elősegítsék a szövetek regenerálódását. A TB-500 egyik elsődleges funkciója az aktin szint növelése a szervezetben. Az aktin a test összes sejtjének egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme, ami részt vesz a sejtmozgásban, a sejtosztódásban,  a sejtek közötti jelátvitelben és a sejtek alakjának a kialakításában.

Ezen a mechanizmuson keresztül támogatja a sérült szövetek helyreállítását és újbóli növekedését azáltal, hogy fokozza a sejtek azon képességét, hogy azokra a területekre költözzenek, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

Az aktin által érintett két fő terület a bőr- és a vérsejtek, ami megmagyarázza a TB-500 gyógyító hatását a szervezetben.

Az aktin az izomrostjainkban is kulcsszerepet játszik, különösen ha izom-összehúzódásról és izom-elernyedésről van szó.

A TB-500 részt vesz a fehérjeszintézis útvonalainak aktiválásában is, elősegítve ezzel az izomnövekedést és fejlődést az egész testben.

Összességében ezek az összetett funkciók teszik a TB-500-at egy rendkívül hatékony eszközzé a gyógyulás és regeneráció elősegítésére során.

TB-500 Benefits & Side Effects [Reviewed November 2020] - CR

forrás: cochrane-net.org

Mire hat a TB-500 ?

1. TB-500 serkenti a hajnövekedést.

Mivel a hajhullás egyre elterjedtebb probléma mindkét nemnél, ezen a TB-500 könnyen segíthet. Miközben a tudósok bőrsérülésekkel rendelkező egereket vizsgáltak, váratlan szőrnövekedésbe botlottak a vegyülettel kezelt állatokbanMiután a megfigyelés megerősítést nyert, a kutatók megkezdték az egerek borotválását és a Thymosin Beta-4 helyi alkalmazását. Már hét nap után pozitív eredményeket figyeltek meg. Az egereket további három hétig kezelték, és nem észleltek káros hatásokat .

2. A TB-500 idegsejteket védő, neurodegeneratív folyamatokat lassító hatása.

A TB-500-ról kimutatták, hogy stabilizálja a vér-agy gát funkciót, ami mérsékeli a kognitív képességek hanyatlását és más egyéb neurodegeneratív betegségek kialakulását.

3. A TB-500 javítja a sebgyógyulást és a szervi sérüléseket.

A TB-500 a sebgyógyulás elősegítésére új vérereket hoz létre az angiogenezis folyamatában. Bebizonyosodott, hogy a máj funkcióit is erősíti azáltal, hogy fokozza a véráramlást a májon keresztül, ezáltal is segítve a májfibrózisban szenvedő betegeket .

Sérült patkányokon végzett vizsgálatban az oxidatív stressz és a szabad gyökök okozta károsodásokat csökkentették a Thymosin Beta-4 használatával. Náluk a gyulladásos folyamatok is sokkal kevésbé jelentkeztek a kontrollcsoporthoz képest.

4. A TB-500 csökkenti és megelőzi a hosszú távú gyulladásokat a szervezetben.

A egyik legfontosabb kifejezés amelyet érdemes megjegyezned, az az autofágia. Maga az autofágia egy olyan folyamat, amelynek során a szervezeted a leromlott sejteket kiüríti, és új, sokkal egészségesebb sejtekkel helyettesíti azokat. A TB-500 megakadályozza a gyulladást azáltal, hogy elősegíti az autofágiát a szervezetben .

Mivel az autofágia az egészséges sejtekben is elősegíti a homeosztázist, így az idegrendszeri degeneráció és a rák megelőzésére szolgáló intézkedésnek is tekintik.

A pontos folyamat, amellyel a TB-500 mindezt megteszi még mindig ismeretlen, de a tudósok úgy vélik, hogy ennek köze van a DAPK1 útvonalak aktivizálásához. A DAPK1 egy fehérje enzim, amely a sejtek szabályozásáért, a megjelenésükért és a programozott halálukért is felelős.

5. A TB-500 elősegíti a szív- és érrendszer egészségét.

A szívbetegség az első számú gyilkos a világon, és csak az Egyesült Államokban minden negyedik halálesetért ez a felelős.A TB-500 elősegíti a szív- és érrendszer egészségét azáltal, hogy fokozza a sejtosztódást a szív- és érrendszeri területen.

 A készítmény az erek növekedését is serkenti, mindeközben megakadályozza az egészséges sejtek pusztulását a szívben .

Működik-e valójában a TB-500?

Számos nagyon pozitív vélemény született a TB-500-ról.

Íme néhány közülük:

„A a rotátorköpenyemben volt egy részleges ínszakadásom, amitől szó szerint egy hónapig nem tudtam mozgatni a karomat. Nagy fájdalmak árán végeztem karhajlításokat egy 2 kg-os súlyzóval és egy párna segítségével próbáltam a fal mellett a vállamat erősíteni. Aztán kaptam TB-500-at és BPC-t. A TB-500 után 2 napon belül már fájdalom nélkül tudtam elaludni, és minden további injekció után szinte azonnal éreztem a gyógyulást.”  reddit.com

„Vállsérülésemre használtam. Elég borsos volt az ára, de úgy éreztem, hogy működik. Bár az is gaz, hogy én  BPC-vel együtt használtam és így nem tudom elkülöníteni a hatásokat.  reddit.com

A felhasználók és kutatók jelentései szerint a TB-500-nak alig van káros mellékhatása.

  • „Körülbelül 6 hete használom a TB-500-at és azt kell mondanom, hogy teljesen lenyűgözött amit a segítségével elértem. Évek óta végzek súlyzós edzéseket, és csak nagy küzdelmek árán sikerült tömeget növelnem.Viszont amióta megvettem a TB-500-at, végre sikerült egy komoly izomtömeget felpakolnom.”
  • „Nem tudom hogyan működik, de határozottan úgy tűnik, hogy valamit jól csinál. Nagy különbségeket vettem észre az edzések utáni felépülési időben is. Az emelések utáni napok mindig nagyon fájdalmasak voltak a számomra, de most alig érzek valamit. Összességében erősebb, nagyobb és gyorsabb vagyok mint valaha, és mindezt a TB-500-nak köszönhetem!”

További anekdotikus megjegyzések olyan felhasználóktól, akik megosztották a tapasztalataikat a TB-500 használata után szerzett eredményeikkel kapcsolatban:

  • Egy felhasználó arról számolt be, hogy a krónikus gyulladása és az ízületi fájdalma is megszűnt, mióta elkezdte szedni a TB-500-at.
  • A TB-500-at egy másik felhasználó is dicsérte, mert képes segíteni a sérült szalagok és inak gyógyulásában.
  • A TB-500 segített abban, hogy gyorsabban felépüljenek egy rotátorköpeny problémából.
  • „Nemrég kezdtem el szedni a TB-500-at, és máris jelentős javulást tapasztaltam az edzések utáni felépülési időmben. Eleinte haboztam, hogy kipróbáljam-e, de örülök, hogy megtettem! Határozottan ajánlom mindenkinek, aki fejlődni szeretne az edzéseiben.”
  • „Körülbelül egy hónapja szedem a TB-500-at, és évek óta nem éreztem ilyen jól magam! Az ízületeim nem fájnak annyira, és az általános energiaszintem is megnőtt. Nagyon ajánlom, hogy próbáld ki.”
  • „Először szkeptikus voltam a TB-500-zal kapcsolatban, de már néhány adag után éreztem, hogy működni kezd. Az izmaim gyorsabban regenerálódtak, és közel sem fájnak annyira az edzések után. Csodálatos cucc!”
  • „Korábban nem hallottam a TB-500-ról, de egy barátom ajánlotta azzal, hogy lerövidíti a felépülési időt. Ez tényleg működik! Nagyon örülök, hogy kipróbáltam.”
  • „Egy ideje már használom a TB-500-at, mert  ez egy valóban csodálatos dolog. Segített gyorsan felépülni a sérülésekből és javított az általános sportteljesítményemen is. Ha valami olyasmit keresel, ami segíthet az edzéseid magasabb szintre emelésében, akkor ez az!

Bár a személyes anekdotákat nem szabad kemény tudományos bizonyítéknak tekinteni, ennek ellenére érdekes látni, hogy mások mit tapasztaltak ezzel a kiegészítővel kapcsolatban.

TB 500 Guide: Here's Everything You Need to Know (2022)

forrás: nanotechproject.org

Következtetés

Ha ez a TB-500-as áttekintés megtanított számomra valamit akkor az az, hogy a humán kutatás és a tudományos finanszírozása súlyosan hiányzik a peptidek terén.

Sokkal könnyebb (és jövedelmezőbb) rávenni az embereket a fájdalomcsillapítókra, ahelyett, hogy egy viszonylag biztonságos és hatékony módszert nyújtanának számukra a fájdalomtól és a szenvedéstől való megszabadulására. Nyilván persze ha cél az ügyfelek gyártása és nem a beteg emberek gyógyítása, akkor a gyógyszeripar igencsak egy jól végzi a dolgát.

Összefoglalva, a TB-500-at több mint 40 éve használják, és semmi rossz nem történt senkivel, aki használta. Biztonságos, jól tolerálható és nagyon hatékony. Mégsem ezt látod a reklámokban, hanem vehetsz helyette dolgitot, meg voltarent...Hát nem fura??

Nem tudom, hogy használta-e már közületek bárki a TB-500-at. Ha igen, akkor megoszthatná velünk a tapasztalatait. Addig is várom hozzászólásokat az edzéssel, edzettséggel és egészséggel kapcsolatban!
Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikkemet, akkor nézz szét a blogom egyéb tartalmai között is még több, edzéssel, sztáredzéssel kapcsolatos információért a testedzek.blog.hu -n és kövess az Instagramon / @testedzek.blog.hu1 / is!  

Kérlek, ha van lehetőséged támogasd a munkámat!

Legyen egy apró, vagy nagyobb adomány, amivel támogatni szeretnél, az nagyban segítene abban, hogy továbbra is minőségi tartalommal tölthessem meg a blogomat!

Amennyiben támogatnál, kérlek írj egy e-mailt a következő címre
oliver-s007@hotmail.com

 

 

Szólj hozzá