2020. dec 30.

Összeesküvés-elméletek az újévre

írta: Royaliver
Összeesküvés-elméletek az újévre

Kisablak a valóság felé

Photo of a young athletic man exercising in the rain | 20 minute workout,  Muscular endurance, Bodyweight workout

forrás: hu.pinterest.com

Bevallom: egy csaló vagyok. Amikor lezárták a nyilvános edzőparkokat, én csaltam. Ott voltam kint és edzettem. Ráadásul kesztyű nélkül fogtam meg mindent. A távolsági buszon is csalok minden nap. Az arcmaszk bizony az állam alatt fityeg. És valószínűleg csak azért nem büntettek még meg, mert sötétben indulok munkába és sötétben érkezek haza. Aztán meg az utcán is csalok. A maszk ott is leginkább csak az államat melegíti és ezt kapucnival rejtem el. Persze ezt nem azért írom, hogy TE is csalj! Sőt! Kérlek szigorúan tarts be minden szabályt! Viszont szeretnélek megkérni, hogy gondolkozz!!!

Assassin Creed Pictures | Download Free Images on Unsplash

forrás: unsplash.com

Figyelj oda a szociális távolságtartásra is! (Gondolkozz!) Ez nagyon fontos! Ha lehetséges senkit ne közelíts meg! (Gondolkozz!) És mindig hordj maszkot! (Ismerős tanácsok?) Inni amúgy lehet maszkban is, az evést meg majd megoldod! Ezeket a tanácsokat mindig vedd nagyon komolyan! (Belegondoltál, hogy valójában miért is kapsz újabban ilyen idióta tanácsokat?) Remélem, hogy most is maszkban ülsz a monitor előtt! (Azt hiszed, hogy pár héten belül nem fogják valóban kérni tőled ezt a marhaságot?) Ha meg nem viselsz maszkot, hát most büntetésből vegyél fel kettőt! Helyes! Nehogy már blogolvasás közben betegedj meg itt nekem!

130274531_169421911573801_6209023657430091197_o.jpg

Amúgy meséltem már a Likov családról? Nem? Pedig szuper sztori. A múlt század 30-as éveinek második felében, még a nagy háború előtt Karp Likov (Karp Lykov) és felesége meg két gyerekük elhagyta a civilizációt. A kommunizmus elől menekülve elrejtőztek Szibéria erdős-hegyes, emberektől jól elzárt részén, ahol négy évtizedig nem találkoztak élő emberrel. Az időközben hattagúra bővült család minden külső segítség nélkül élt a vadonban. Ha valakik, hát ők tudták mi az a karantén! (És vajon működött? Négy évtized karantén. Gondolkozz!)

Agafia és két fiútestvére, Savin és Dmitri. (forrás: filantropikum.com)

A hetvenes évek végén akadtak rájuk. A két legkisebb gyerek, Dmitri és Agafia, a családjukon kívül még élő emberrel soha nem is találkozott korábban. Az 1940-ben született Dimitri egyébként egy egészen durva fizikumot birtokolt. Fegyverek nélkül vadászott, a legnagyobb mínuszokban sem fagyott meg, mi több a hóban is képes volt mezítláb futni és nyugodt szívvel aludt el olyan erdőben, ahol Te neoprén kabátban sem élnél túl egyetlen rohadt éjszakát sem. Szóval az egész családnak nagyon durva immunrendszere volt. Volt. Mert '78-ban rájuk találtak és pár hónap alatt az összes gyerek szép sorban meghalt. Ja. Mivel egyikük immunrendszere sem találkozott még korábban az emberek között előforduló kórokozókkal, így védekezni sem tudott a hétköznapi emberek számára ártalmatlan élősködőkkel szemben. Lehet, hogy ha három maszkot viseltek volna ez nem történik meg, de hát ki tudja... (Gondolkozz!)

Perdus dans la taïga: comment des ermites sont devenus célèbres en URSS -  Russia Beyond FR

forrás: fr.rbth.com

Na, de lépjünk tovább! Azt tényleg el kell ismerni, hogy van egy szörnyű betegség, amitől soha nem látott mértékben pusztul a világ lakossága. És bizony ez van most Magyarországon is. Bizony. Csak kapcsold be a televíziót! Bármilyen hírműsort is nézel, ott állati durva számokat fognak a képedbe tolni a betegek és a halottak számáról. Tényleg nem akarok semmilyen számot kétségbe vonni, de a "Központi Statisztikai Hivatal" számai azért jelentősen árnyalják a különböző médiákból ránk zúdított borzalmas képet. Kérlek nézd meg ezt a linket, mert én itt rohadtul az ellenkezőjét látom a médiában közvetített helyzetnek!   


A tavalyi év hasonló időszakához képest (járvány előtt / járvány után) nem hogy nem nőtt az elhalálozások száma, de elég jelentősen csökkent! Azért ez mindenképpen elgondolkodtató egy végítéletszerű világjárvány idején! És most kérem, hogy a blogomat olvasva senki ne kezdjen el epilepsziás rohamban vergődni és kommentben durvulni! Nem azt mondom, hogy nem létezik az influenzának Covid-19-re keresztelt biológiai fejlesztése. Arra azonban külön is megkérnélek, hogy a wuhani piacon történt kedves, öreg, kínai nagyi által összedobott tojásos-denevéres-tobzoskás ökörséggel ne fárasszuk egymást! Ismerjük csak el a wuhani laboros srácok remek teljesítményét! Már 2002-re is beleadtak apait-anyait, hogy előálljanak a SARS vírussal, az elmúlt 18 évben meg tényleg keményen rajta voltak hogy megkaphasd a vírus új, fejlettebb verzióját. Az meg, hogy egy egészséges immunrendszerű egyén teste pár nap alatt legyőzi a fejlesztésüket, az tényleg nem az ő hibájuk. 

 Sokunkban merül fel a kérdés, hogy az a betegség ami pár nap alatt az otthon magányában lazán kifeküdhető, és ahol a betegség következtében elhunytak nagyon nagy hányada hetven év feletti krónikus beteg, akkor miért is akarják a Föld teljes lakosságát beoltani egy vakcinával? Ráadásul egy korábban embereken soha nem alkalmazott, az emberi DNS-be direkt módon beavatkozó védőoltással? Persze a szakértőknek csúfolt bohócok mindennap elmondják azt, amit igazából sejteni sem lehet. A vakcina hatékony és biztonságos. Mondjuk a "szakértők" magukat annyira nem sietnek beoltatni. Nézd azt a lesütött szemű szégyent csóri immunológus csaj arcán! Észak-Koreában már nem érte volna meg a műsor ismétlését...

Persze vágom én! Most jöhetnek is rám a jelzők! Konteó-hívő, vírusellenes, oltásellenes, stb. Nyilván ha aggódsz az egészségedért, ha megpróbálsz nyitott elmével élni, ha nem szopod be azonnal a főáramú média agymosó tájékoztatását, úgy mint buzi gyerek a meleg tejet, netalán átlátsz az állami propagandagépezet által betanított színészek kondicionáló előadásán, akkor bizony hamar a rendszer ellenségévé válsz. A rendszeré, amely egész életedben mosta az agyad és kondicionált, hogy engedelmes jó szolga legyél. Gondolj csak az iskolai tanóráidra! Semmi mást nem tettek Veled, mint rávettek, hogy baromságokat magolj be egész álló nap! Apró gyerekként beültettek egy padba és hosszú évek kitartó munkájával megtanítottak rá, hogyan mondj vissza engedelmesen tengernyi, értelmetlenül bebiflázott marhaságot. Még a nyaraid is halál unalmas kötelező olvasmányok elmédbe történő betáplálásáról szóltak! Soha nem mondták viszont, hogy a fejed nem egy kurva lexikon! Sokkal többre is képes vagy, mint hogy visszamondd a rendszer által beléd táplált programot. Az agyad gondolkodásra, az izmaid mozgásra lettek tervezve.

parkour - Lucky Homes

forrás: luckyhomes-oia.com

És én pontosan ezt szeretném Nálad is elérni! Gondolkodj és mozogj! Az nem gondolkodás, hogy visszamondasz egy programot! A gondolkodás ott kezdődik, amikor megkérdőjelezed a beléd táplált programot. Az pedig nem testmozgás, amikor ergonomikus szerkezetek karjait húzogatod. Gondolkodni soha nem lesz egyszerű. Át kell látnod a "mátrixon". A világon "amit a szemed elé húztak, hogy ne lásd a valóságot". Saját magadat kell képezned és az így megszerzett tudásból, ennek a bonyolult és szerteágazó kirakósának a darabjaiból kell megtervezned a saját életed, kialakítanod a saját valóságod. Mozogni sem egyszerű. Ha ez lenne, akkor a biorobotokat nem kínozná borzalmas hiányérzet a bezárt edzőtermek fekvenyomó padjai miatt, hanem gond nélkül tágítanák a fizikumuk határait. Aki képes használni a testét, az képes használni egy szimpla porolórúdon is, aki meg csak az edzőtermek mesterséges valóságában érzi jól magát, az valójában csak beéri a könnyebb úttal. A konyhakész tudásnak és a konyhakész edzéseknek ugyanazok a veszélyei. Leveszik a válladról a felelősségét annak, hogy saját magad hozz meg döntéseket saját magadról. Elmondják, hogy szerintük mi a jó neked és esélyed sem lesz szuverén módon alakítanod az életed. Nem leszel több egy érdekek szerint dróton rángatott bábunál. Egy gyalognál a sakktáblán, amit bármikor be lehet áldozni a "nagyobb jó" érdekében. Amikor elkezdesz félni az embertársaidtól, a tudásod és bizalmad a téged irányító rendszertől teszed függővé, akkor megszűnsz szabadnak lenni. Mert a tudás szabadság. A mozgás szabadság. És a többség ereje, szabadság.

Soha nem kértem, hogy azt gondold, amit én! Soha nem kértem, hogy úgy mozogj, ahogy én! Annyit kérek csak, hogy gondolkodj és mozogj! Légy ura a testednek és légy ura az elmédnek is! Ettől leszel több egy rendszer által irányított engedelmes dögevőnél ! (Nyáj-immunitás. Elgondolkodtál már, hogy még ezzel a kifejezéssel is szimplán birkának néznek?) Több vagy mint egy programozott droid! Nem azt mondom, hogy lázadj fel! Ne azt mondom, hogy bűnözz! Azt mondom, TUDD a dolgok miértjét! ÉRTSD a dolgok miértjét! És a döntéseidet mindig úgy hozd meg, hogy képben és tisztában vagy a döntéseid következményeivel. TE vagy felelős a sorsodért! Te vagy felelős a családodért! Te vagy felelős a testedért! Te vagy felelős az egészségedért! Elég intelligens vagy ahhoz, hogy valóban felelősséget vállalj mindezekért vagy megengeded, hogy más döntsön róla helyetted? Köszönöm, hogy végigolvastad a gondolataimat! Kérlek írd le a komment szekcióban a saját álláspontodat! Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikkemet, akkor nézz szét a blogom egyéb tartalmai között is még több, edzéssel, sztáredzéssel kapcsolatos információért a testedzek.blog.hu -n és kövess az Instagramon / @testedzek.blog.hu1 / is!

 

 

Szólj hozzá